Top Gear studio en circuit worden gesloopt

Einde van een tijdperk

Kijkers en liefhebbers van het programma Top Gear van de BBC kennen het circuit misschien wel. Op het vliegveld Dunsfold Aerodrome wordt omgebouwd naar bedrijvenpark en woonwijk.

16 jaar lang werd het vliegveld omgebouwd naar circuit gebruikt om auto's te testen. Films op te nemen. Bekende sterren in een auto met rolkooi rond te sturen. En kwam er een lijst met auto's die het snelst over het circuit gingen.

Met het verdwijnen van het oorspronkelijke presentator trio kreeg Top Gear een dip te verwerken en was het eerste seizoen na het vertrek niet het beste seizoen ooit. Daarna kwam er toch een goede verandering in presentatie en is net de tweede serie klaar met uitzenden. De BBC zond afgelopen zondag de laatste aflevering uit. 

Top Gear komt zeker terug met nieuwe afleveringen, maar of ook het circuit weer centraal zal staan is maar zeer de vraag. Tot die tijd kijken we stiekem toch terug naar het leuke circuit en wie wilde zelf niet achter het stuur kruipen voor een snel rondje in de betaalbare auto ;-)

 

This is Sliced Diazo Plone Theme