Vredestein en de Rally van Monte Carlo

Vredestein sponsort een rally team in de Monte Carlo Historique

Twee Schotten gaan met een Porsche 914/6 rijden in de rally Monte Carlo Historique. De twee Schotten Sandy McEwen en Alan Stark, proberen geld in te zamelen voor het Jim Clark Museum.

Vredestein heeft besloten het team te sponsoren door het leveren van de Snowtrac 5 winterbanden. Porsche expert en Journalist Johnny Tipler volgt het evenement in een Porsche Boxter, ook zijn auto is uitgevoerd met de Vredestein banden.  

In de rally mogen alleen auto's deelnemen die gebouwd zijn tussen 1955 en 1980. De Monte Carlo Historique kent verschillende startplaatsen in Europa met allen Monte Carlo als eindpunt. 

De Schotten zullen starten op 31 januari in Glasgow, samen met 24 andere auto's. Van daaruit zullen ze 2000 kilometer rijden richting Monte Carlo waar ze 7 februari aan zullen komen. 

De deelname van de heren is in het teken van Jim Clark, die 50 jaar geleden helaas overleden is. Jim Clark wordt gezien als de meest getalenteerde coureur van alle tijden. Het team wil geld inzamelen voor het Jim Clark Museum, wat de deuren gaat openen in de geboorteplaats van Clark Duns, op de grens met Schotland. 

Wij wensen het Schotse team veel succes. Hopelijk kunnen wij in Klassiek en Techniek nog wat beelden plaatsen van deze historische rally

This is Sliced Diazo Plone Theme