Zondag 14 juli 2019: De grootste jaarlijkse Triumph-meeting

Op 14 juli organiseren de gezamenlijke Nederlandse Triumph-clubs, Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en Triumph Spitfire Club, alweer voor de 26ste keer het grootste landelijke Triumph-evenement ‘Dutch National Triumph Day’ in Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn.

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ (DNTD) bestaat sinds 1993 en wordt dit jaar dus voor de 26e keer georganiseerd. De locatie ligt aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225). Een routebeschrijving staat op www.beukenrode.nl. Het terrein is van 10:00 tot 1630 uur geopend; de DNTD 2019 begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

 

 

Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de gezamenlijke Triumph-clubs in Nederland:  Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en Triumph Spitfire Club. Samen vertegenwoordigen zij ruim 2.600 liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen. 

 

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst, waarmee de DNTD bewijst dat er behoefte is aan een zomers evenement met het automerk Triumph als stralend middelpunt. Liefhebbers met Triumph-DNA of voldoende ander Engels DNA zijn van harte welkom op deze dag. Maar ook andere (auto)liefhebbers zijn natuurlijk welkom! Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma.

 


Programma:

De DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken etc. aanwezig. Speciale aandacht gaat uit naar de Triumph-modellen die dit jaar hun jubileum vieren. Voor de liefhebbers is een behendigheidsparcours uitgezet, zodat zij hun stuurkwaliteiten kunnen bewijzen. En met een korte rit buiten het festivalterrein kan het publiek kennis maken met onze fraaie Triumphs: de “Triumph-parade”. Ook zullen de bezoekers in de gelegenheid worden gesteld hun voorkeur te laten blijken voor de in hun ogen mooiste Triumphs. Deelnemers aan deze publieksjurering maken bij de loterij op het einde van de dag kans op een overtocht naar de UK met Stena Line.

 

 

Entree
De entreekosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies.

 

Nadere informatie over deze dag vindt u op de website http://dntd.triumph.nl

 

Evenementenorganisatie:        G.Timmer/ P. Broekhuis           evenementen@spitfire.nl

PR:                                          H. Emaus                                 pr@spitfire.nl              

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme