Bloemendal Fotografie

Al mijn hele leven lang ben ik bezeten van voertuigen en met name auto’s. Het is dan ook geen wonder dat ik graag een auto voor mijn lens heb.

Mijn naam is Niko Bloemendal, leeftijd, ergens in de dertig!

Het is lastig om wat foto’s van mij te vinden omdat ik zelf natuurlijk liever achter de camera sta dan er voor! Al mijn hele leven lang ben ik bezeten van voertuigen en met name auto’s. Het is dan ook geen wonder dat ik graag een auto voor mijn lens heb. Maar zomaar een auto fotograferen kan natuurlijk iedereen. Ik probeer meer in beeld te brengen dan alleen maar een auto, ik probeer passie in beeld te brengen.

Natuurlijk gaat dat niet alleen op voor auto’s, maar dit kan van alles zijn. Mensen en dieren zijn ook een erg leuk onderwerp om te fotograferen en ik grijp alle kansen aan om mijzelf te verbeteren of weer een uitdaging te zoeken!

Naast de passie voor fotografie is ook de passie voor het schrijven over auto’s en hun techniek aanwezig. Als free lance ‘auto’ journalist werk ik onder andere voor het tijdschrift Klassiek en Techniek. Als vaste redacteur lever ik foto’s aan, maar ook artikelen. Zoekt u een freelance journalist voor uw blad, krant, tijdschrift of boek, misschien kan ik u wel van dienst zijn.

Wilt u graag foto’s hebben of misschien zoekt u een artikel, neem gewoon contact met mij op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn! En hou natuurlijk de website in de gaten, wekelijks zullen er weer nieuwe foto’s toegevoegd worden!

Bekijk hier mijn foto's >>>

This is Sliced Diazo Plone Theme