Ecomaxx Classic Car Fuel

Ecomaxx is een merk van GVG Oliehandel BV

Je bent trots op je klassieke auto en bent er zuinig op. Alleen al ernaar kijken en ermee pronken is heerlijk, maar het liefst ga je er bij gelegenheid ook even mee rijden. Dan is optimale bescherming van je klassieker belangrijk. En dat is nou precies wat Ecomaxx biedt: schone, lang houdbare brandstof voor alle klassieke auto’s met benzinemotoren.
De brandstoffen van Ecomaxx verouderen niet waardoor je klassieker altijd start. Bovendien is de verbranding een stuk schoner dan die van gewone pompbenzine. Dat is beter voor de motor, maar ook voor gezondheid en milieu.

 

 

 

ECOMAXX CLASSIC CAR FUEL

Ecomaxx Classic Car Fuel is een schone benzine voor alle klassieke auto’s met benzinemotoren. De benzine is ongelood, lang houdbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Dus ook perfect te gebruiken voor zwaarbelaste klassieke motoren en voor carburateur- en injectiemotoren. Ecomaxx Classic Car Fuel veroudert niet, verbrandt schoner dan gewone pompbenzine en zorgt ervoor dat je klassieker altijd start. De ideale overwinteringsbenzine dus!

 

 

 

 

Over GVG Oliehandel BV

De thuisbasis van Ecomaxx is Nijmegen, waar het familiebedrijf GVG Oliehandel BV gevestigd is. GVG levert alles wat met brandstof, olie en reiniging te maken heeft. Het Nijmeegse bedrijf staat al decennialang bekend als oliehandel en zijn ook al meer dan 30 jaar Benelux importeur van het Zweedse brandstofmerk Aspen. Met haar team richt GVG zich op nichemarkten en het bieden van de juiste oplossing voor haar klanten. Meer weten over GVG en haar merken? Kijk op www.gvg.nl

This is Sliced Diazo Plone Theme