Cursus Autotechniek Klassiekers - K&T College gaat de diepte in

OId- en youngtimers kennen volop technische geheimen, zelfs voor degenen die er regelmatig aan sleutelen. Wie graag het fijne wil weten van klassieke autotechniek, kan zich aanmelden voor het K&T College.

OId- en youngtimers kennen volop technische geheimen, zelfs voor degenen die er regelmatig aan sleutelen. Wie graag het fijne wil weten van klassieke autotechniek, kan zich aanmelden voor het K&T College. Een serie van vijf cursusavonden Autotechniek Klassiekers bij Speed Centre in Geldermalsen, in samenwerking met Klassiek & Techniek.

K&T College richt zich niet alleen op zowel de beginnende als de gevorderde autotechniek doe-het-zelver, maar ook op de klassiekerbezitter die het prettig vindt om meer over zijn of haar auto te weten te komen. Onderweg tijdig een probleem herkennen en de juiste actie ondernemen kan forse reparatiekosten en soms zelfs onveilige situaties voorkomen. De vijfdelige autotechniek cursus voor klassiekers staat gepland voor de volgende data:

  • Dinsdag 26 september 2017, 19.30-22.00 uur
  • Dinsdag 3 oktober 2017, 19.30-22.00 uur
  • Dinsdag 10 oktober 2017, 19.30-22.00 uur
  • Dinsdag 17 oktober 2017, 19.30-22.00 uur
  • Zaterdag 28 oktober 2017, 09.30-12.00 uur, na de lunch een rollenbanksessie met uitleg
     

Motor, transmissie, elektra, chassis en carrosserie worden allemaal uitvoerig behandeld, met volop ruimte voor vragen. Docent Jaap van Wuijckhuijse, de drijvende kracht achter Speed Centre, doet dat op zijn eigen diepgravende en levendige wijze. Hij onderbouwt zijn verhaal op tastbare wijze met natuur- en scheikundige processen en verhelderende logica. Aan borrelpraat heeft hij geen boodschap, aan feiten uit (eigen) praktijkervaring des te meer.

De organisatie verloot per avond een vermogensmeting op de rollenbank onder de deelnemers, die voor iedereen een belevenis zal vormen. In overleg biedt Speed Centre (0345 684466) de mogelijkheid om in de voorafgaande uren afstelwerkzaamheden en/of een vermogensmeting uit te voeren.

De prijs voor de totale Autotechniek Klassiekers cursus bedraagt normaal € 249,-, maar Klassiek & Techniek-abonnees betalen slechts € 219,- incl. BTW. Koffie, thee, cake, snacks en op de afsluitende zaterdag een lunch zijn daarbij inbegrepen. Wie aan K&T College wil deelnemen, dient zich vóór 19 september aan te melden via de bon in Klassiek & Techniek (Klassiek & Techniek September p. 77) of via de website.

Er kunnen maximaal 20 personen aan de cursus deelnemen(!), dus geïnteresseerden doen er verstandig aan zich hier snel op te geven

This is Sliced Diazo Plone Theme